Yönetmen İbrahim Çelik'ten farklı konsepte, görsel şölen

Yönetmen İbrahim Çelik, klasik mekanlar ve şablonlardan uzak durarak 'Tenceresiz Kadın'  klibinde izleyicilere görsel bir yolculuk vaat ediyor.

Gündem 7.08.2023 14:36:00 0
Yönetmen İbrahim Çelik

Tenceresiz Kadın klibi aslında şarkıcı İbrahim Tuluk ve yönetmen İbrahim Çelik için bir ilk. Müzik öğretmeni olan İbrahim Tuluk'un ilk klibi. Başarılı işlere imza atan yönetmen İbrahim Çelik ile müziğin büyülü dünyasında  kendilerine özgü bir konsept hazırlayarak izleyiciye farklı bir görsel şölen izlettirmek istiyor.

"Sıradışı Konsept, Görsel Şölen"

Bir binanın oto parkını stüdyoya çeviren İbrahim Çelik, farklı bir bakış açısıyla yola çıktıklarını söylüyor. Çelik, "Mardin'de birçok proje çektik. Artık Mardin'in dokusundan biraz kaçıp kendimiz biraz bir şeyler tasarlamak istedik. Ofisimin altında otopark vardı ve bir kaç dekor yaparak klibimizi burada çekmek istedik. Sanatçımız İbrahim Tuluk çok güzel bir şarkıyla bize geldi. İlk sözleri dinlediğimde bunu nasıl daha eğlenceli bir konseptle sunabiliriz diye düşündük. Biraz renklerle oynadık. Gördüğünüz gibi böyle bir ortam oluşturduk" dedi.

İzleyicilere görsel bir yolculuk vaat eden bir yaz şarkısı olduğunu kaydeden Çelik,  renklerin ve efektlerin dansıyla harmanlanan klip olduğunu hatırlatarak Ağustos ayının ortasında izleyiciyle buluşacağını belirtiyor.

"İlk profesyonel klip"

İlk klibi olduğu için izleyicilerine unutulmaz bir deneyim sunmak istediğini kaydeden İbrahim Tuluk, "Bestelerim vardı, uzun bir süredir şarkı klibi çekmeyi hayal ediyordum. Hazırlıkları tamamladık ve kendi imkanlarımızla bir klip çekmeye karar verdik. Aslında bu işlerin şehirleri önemli değil, işin içerisinde kullandığınız, malzemeler, dekorlar. Bunu araştırdık ve burada yapabileceğimizi düşündük. Mardin'de daha önce başarılı işler yapan yönetmen İbrahim Çelik ile istişarelerde bulunduk. Daha sonrasında karar verdik ve harekete geçtik. Bugün itibariyle klibimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Mekanı kendimiz tasarladık. Boyadık, dekorlarımızı yerleştirdik" açıklamasını yaptı.

Klibin içeriği hakkında bilgiler veren Tuluk, "Profesyonel anlamda ilk klibim olacak. Güzel eğlenceli bir şarkı. Tenceriz kadın şarkının ismi. Çiftlerin birbiriyle olan problemlerini üçüncü kişilere aktarmaları sonucu yaşadıkları konu alan bir klip oldu.

Klipte oyuncu olan Havar Dıldar, klipte partneriyle rol icabı anlaşamadıklarını ve sürekli birbirlerine trip attıklarını belirterek klipte aralarına giren ve onların arasını bozan bir arkadaşlarının olduğunu ve aynı kişinin tekrar aralarını yaptığını söylüyor.