Yürek burkan görüntü: Ebru duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düğün hazırlıkları yaparken kansere yenik düşerek hayatını kaybeden Ebru Bahadur son yolculuğuna duvağı ile uğurlandı.

Yaşam 25.07.2022 10:06:00 0
Yürek burkan görüntü: Ebru duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı

Kızıltepe Tepebaşı mahallesinde ikamet eden Bahadur ailesinin kansere yenik düşen 22 yaşındaki kızları Ebru Bahadur’un naaşı hastane morgundan mezarlığa getirilirken tabutunun üzerine duvağı örtüldü.

Hastane morgundan ambulans ile alınan ve Yeni Mahalle Şeyhselim mezarlığına getirilen Bahadur’un naaşı Kürtçe ağıt ve göz yaşları arasında toprağa verildi.

Geçtiğimiz yıl yaşadığı rahatsızlık üzerine yapılan tetkiklerde beyin kanseri teşhisi konan ve Ankara’da geçirdiği 2 ameliyat sonrası iyileşen Ebru Bahadur, 2 ay önce Murat Alp ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı atarak evlilik hazırlığına başlamıştı.

Dördü kız 7 çocuklu ailenin 4. çocuğu, olan Bahadur, Kurban Bayramının ilk günü yeniden fenalaşınca Kızıltepe’de kaldırıldığı özel hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam destek cihazlarına bağlı olarak 2 hafta yaşama tutunma mücadelesini kaybetmişti.