Yusuf Güney´den Kamor´da 3 dilde konser

Kamor Millet Bahçesi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Açık Hava Anfi Tiyatro alnında Yusuf Güney konseri ile Mardinliler adeta coştu. Pop müziğinin sevilen ismi Güney, Türkçe, Kürtçe ve Arapça şarkılarıyla vatandaşlara sürpriz yaptı

Yaşam 8.06.2019 16:39:23 0
Yusuf Güney´den Kamor´da 3 dilde konser

SELMAN GÜNEŞ

Kamor Millet Bahçesi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Açık Hava Anfi Tiyatro alnında Yusuf Güney konseri ile Mardinliler adeta coştu. Pop müziğinin sevilen ismi Güney, Türkçe, Kürtçe ve Arapça şarkılarıyla vatandaşlara sürpriz yaptı.

Mardin´in en prestijli projelerinden biri olan Kamor Millet Bahçesi adından süz ettirmeye devam ediyor. 65 bin metre karelik bir yaşam alanı olan Kamor kompleks çeşitli etkinliklerin adresi haline gelmeye başladı. 2 bin 500 kişili Açık Hava Anfi Tiyatro alanında Yusuf Güney rüzgarı esti. Mardin Valisi Mustafa Yaman, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı´nın da katıldığı konsere Mardinliler büyük ilgi gösterdi. Genç sanatçı sahne performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Alanı dolduran vatandaşlara Güney´in bir de sürprizi vardı. Ünlü sanatçı Kürtçe ve Arapça birer şarkı seslendirdi. Kadınlar Güney´e zılgıtlarla karşılık verdi.

Güzel bir kompleks olmuş, gurur duydum

Konserden önce gazetecilere konuşan Güney, Kamor Millet Bahçesi´nin çok güzel bir alana dönüştürüldüğünü söyledi. Genç sanatçı şunları söyledi: ?Mardin´e aslında 3´üncü gelişim. Bir kerede bir imza günümüz olmuştu. Ama en son gelişimde jandarmadaki kardeşlerimize verdiğim moral konseriydi. Bugün burada Kamor Millet Bahçesindeyiz. Güzel bir kompleks yapılmış. Ben çok gurur duydum. Mardin´e güzel yakışır.  Bu tarz komplekslerin inşallah Güneydoğu Anadolu´nun her yerinde olmasını temenni ediyoruz.?

 


Anahtar Kelimeler: Yusuf Güney Kamor dilde konser