Zahirecilerden Edaş´a Teşekkür Ziyareti.

Kızıltepe Zahireciler Derneği EDAŞ´A teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

14.07.2016 12:04:08 0
Zahirecilerden Edaş´a Teşekkür Ziyareti.

Kızıltepe Zahireciler Derneği EDAŞ´A teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

EDAŞ Mardin İl Müdürü Memet Bulut´u ziyaret eden Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Hububat Merkezi Elektrik hattını yeniledikleri ve yaklaşık beş kilometre mesafede bulunan şehir şebekesine bağladıkları için EDAŞ´a teşekkür ettiler.

 

Ziyaret ile ilgili bir konuşma yapan Kızıltepe Zahireciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şerif Öter  "2013 Yılında Hububat Ticaret merkezine taşındığımızda enerji ihtiyacımız kırsal alandan sağlanıyordu. Bundan dolayı 570 işyerimiz sık sık ve uzun süreli elektrik kesintilerine maruz kalıyordu.Bu durumu Şirket yetkililerine ilettik.Talebimizi haklı ve yerinde bulan EDAŞ Hububat merkezimize İlçe merkezinden yeni hat çektiler.Bu süreçte  emeği geçen,yardımcı olan ve katkı sunan şirket Yönetim kuruluna,Dicle elektrik Genel Müdürü Sayın Murat Karagüzel´e,İl Müdürü Sayın Memet Bulut´a,İl Müdür Yardımcısı sayın Ali İhsan Aydın´a, Kızıltepe İlçe Müdürü Sayın Yusuf Acar´a,Proje,tesis Müdürü Sayın Mehmet Hanefi Duran´a,tüm şirket çalışanlarına ve İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Güldoğan´a,Mardin Valiliğimize ve her zaman haklı taleplerimizi gündeme getiren basınımıza teşekkür ediyoruz.Temennimiz En yakın zamanda velinimetimiz olan çiftçilerimizin de elektrik sorunlarının çözüme kavuşmasıdır. "Dedi.

 

EDAŞ İl Müdürü Memet Bulut Zahirecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek;  ?Bir bölge İnsanı olarak en büyük amacımız İnsanlarımıza kesintisiz enerji sağlamaktır. Zahireci esnaflarımız her zaman uzlaşmadan yana oldu, şirketimize karşı yükümlülüklerini yerine getirdiler bizde şirket olarak kendilerine yeni hat ve tesis kurduk. Arzumuz henüz sayaç takmamış bazı çiftçilerimizin en kısa sürede uzlaşmadan yana tavır alarak sayaçlarını taktırmalarıdır. Sayaç taktıran çiftçilerimize şirket olarak arıza dışında kesintisiz enerji temin edeceğiz.? Dedi.