Zergan Dere temizliğine başlandı

Zergan Dere temizliği devam ediyor, sıcakların gelmesiyle birlikte ilçemizin içerisinde geçen Zergan Dere temizliği belediye temizlik ekipleri adeta çöp ve moloz temizleme seferberliği başlattı.

Gündem 15.05.2014 08:58:57 0
Zergan Dere temizliğine başlandı

Zergan Dere temizliği devam ediyor, sıcakların gelmesiyle birlikte ilçemizin içerisinde geçen Zergan Dere temizliği  belediye temizlik ekipleri adeta çöp ve moloz temizleme seferberliği başlattı.

Cumhuriyet  Mahalle içinden geçen Zergan Deresi   temizlik çalışmalarını başlatan belediye temizlik ekipleri dere yatağında temizlik personelleri ve  iş makineleri ile tonlarca çöp toplanarak  kamyonlarla aracılığıyla çöpler alınmaktadır.

Zergan Dere temizlik çalışmalarına Eşbaşkanları İsmail Asi, Leyla Salman, Temizlik İşleri Müdürü Abdurrahim Aslan, Fen İşleri Müdürü Halit Karaboğa, Su ve Kanalizasyon Müdürü Hadi Ertaş, Zabıta Müdürü Hasan Çakı, Garaj Amiri Hakkı Gegez, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sabri Öner ve belediye teknik personeli çalışmalara katıldılar.

Zergan Dere temizliği ile ilgili Belediye Eşbaşkanları; “İlçemizin içerisinde geçe Zergan Dere temizliği periyodik olarak yapılacaktır. Dere çevresinde yaşayan vatandaşlarımızın dereye çöplerinin atılmaması için bahçe, mutfak ve lavabo sularının dere yatağına bırakılmamaları için Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünün ortaklaşa yapılacak bir çalışma ile ilk önce vatandaşlar uyarılacak ve daha sonra gerekli cezai  işlem uygulanacak. Belediye olarak imkanlar dahilinde dere temizliği aralıklarla temizleneceğini ve vatandaşlarımızın bizlere destek vermelerini rica ediyoruz” dedi.