´Zeytin Dalı Harekatı´na konvoylu destek

Mardin´de bir grup vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetleri´nce (TSK) Suriye´nin Afrin bölgesinde sürdürülen ´Zeytin Dalı Harekatı´na destek için araçlarına Türk bayrakları ile şehitlerin fotoğraflarını asarak, konvoy halinde şehir turu attı.

5.03.2018 10:01:51 0
´Zeytin Dalı Harekatı´na konvoylu destek

Artuklu ilçesinde Vali Ozan Caddesi üzerinde araçlarıyla bir araya gelen Mardin_cadde_clup üyeleri ´Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan askerlerin fotoğraflarını araçlarına astı. Türk bayraklarıyla süslü araçları ile konvoy oluşturan grup üyeleri, şehir turu attı. 
Konvoyun geçtiği güzergahtaki Mardinliler ise otomobilleriyle korna çalarak, grupa destek verdi. Bazı kişilerin ´Şehitler ölmez, vatan bölünmez´ sloganı attığı duyuldu.
Grup adına açıklama yapan Mehmet Işıkhan ´Zeytin Dalı Harekatı´na katılan askerlere destek için bir araya geldiklerini belirterek, "Afrin´de şehit olan kahraman askerlerimizi anmak için toplandık. Şehitleri anmak ve onların burada bizimle olduğunu hissettirmek için toplandık. Mehmetçiklerimiz bizim için canlarını hiçe sayıp, terör örgütlerine karşı korkusuzca mücadele ediyor. Bizler, dualarımızla her an onların yanındayız. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye konuştu.