Zihinsel engelli  Ali'nin orgu bozuldu, hayalleri yarım kaldı

Ali İlhan internet üzerinden izlediği videolarla org çalmayı öğrendi. Ancak İlhan orgu bozulduğu için şimdilerde cep telefonuyla org çalabiliyor. Kendini geliştirebilmesi İlhan'ın bir orga ihtiyacı var.

Yaşam 16.05.2021 09:22:00 0
Zihinsel engelli  Ali

Kızıltepe'de yaşayan 21 yaşındaki zihinsel engelli olan Ali İlhan internet üzerinden izlediği videolarla org çalmayı öğrendi. Ancak İlhan orgu bozulduğu için şimdilerde cep telefonuyla org çalabiliyor. Kendini geliştirebilmesi için İlhan'ın bir orga ihtiyacı var.

Kızıltepe Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan 21 yaşındaki yüzde 70  zihinsel engelli olan Ali İlhan’ın müzik aşkı engel tanımadı. Çocukluktan beri orga ilgisi olan İlhan, internetten izlediği eğitici videolarla org çalmayı öğrendi.  İlhan, orgu bozulduğu için şimdilerde cep telefonuyla org çalıyor.

Youtube’dan videolar izleyerek org çalmayı öğrendiğini ifade eden İlhan, kendini geliştirebilmesi için bir orga ihtiyacı olduğunu belirtiyor. İlhan, “Çocukluktan beri çalıyorum, maalesef bozuk, tamamlayamadım bu yüzden çalmaya devam ediyorum. Youtube izleyerek öğrendim. Maalesef bozuk. Yapacak bir şey yok bende telefondan çalıyorum” dedi.

Oğlunun zihinsel engelli olduğunu vurgulayan Hasan İlhan, Youtube’dan org çalmayı öğrenmiş. Ona bir tane org almak istiyoruz” diye konuştu.