Zırkan aşiretinin futbol turnuvasında şampiyon Arıklı oldu

Mardin Zırkanlılar Aile Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği bünyesinde Kızıltepe’de başlatılan futbol turnuvasında Arıklı şampiyon oldu.

Spor 5.12.2023 10:18:00 0
Zırkan aşiretinin futbol turnuvasında şampiyon Arıklı oldu

Halı sahada oynanan final maçında Akyazı ve Arıklı karşı karşıya geldi oldukça çekişmeli geçen maçı Arıklı takımı 5-3 kazanarak kupayı alan taraf oldu.

Düzenlenen futbol turnuvası aşiret üyeleri tarafından büyük ilgi ile izlendi. Gençler arasında düzenlenen halı saha turnuvasının final maçı oldukça çekişmeli geçerken maçlar büyük takımları aratmadı.

Maçların oldukça heyecanlı geçtiğini aktaran Mardin Zırkanlılar Aile Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Münir Koçhan yaptığı açıklamada Şampiyon olan Arıklı takımını kutladığını söyledi.

Katılım sağlayan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Koçhan şöyle konuştu.

“Gençler arası böyle bir turnuvanın düzenlenmesi daha çok birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektedir.  Gençlerimiz spor sayesinde bir araya gelerek hem birbirlerini daha iyi tanıyor hem de daha iyi  iletişim kurabiliyorlar. Gençler için düzenlediğimiz futbol turnuvasının finali oynandı. Ben tüm takımları kutluyorum ayrıca şampiyon olan takımımızı da tebrik ediyorum.  Bundan sonra da bu tür etkinlikleri yapmayı düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”