45 yaşında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Deniz Cevheroğlu, 45 yaşında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Gündem 22.06.2024 18:23:00 0
45 yaşında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti


Kızıltepe Alihan Aşireti mensubu 3 çocuk babası 45 yaşındaki Deniz Cevheroğlu, evinde fenalaşarak Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Deniz Cevheroğlu’nun yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.  Deniz Cevheroğlu’nun  ani ölümü büyük üzüntüye yol açtı.

Taziye ziyaretinde bulunan araştırmacı Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı gazeteci yazar Cemil Aydoğan da “Bu sabah kalp kriziyle hayata veda eden kanaat önderi Mustafa Cevheroğlu’nun oğlu Deniz Cevheroğlu’nun taziyesinin yapıldığı Mehmet Bülbül taziye evinde bir araya geldik. Taziyeye Seydaye Melle Mehdi Seydaoğlu, Seydaye Melle Abdülkadir Seydaoğlu Melle Ali Bozan ve Barış Aktivisti sıfatıyla kurumlarını temsilen Barış derneği genel başkanlığı ve Anadolu gazeteciler cemiyeti adına ben iştirak ettim. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Alihan ve Kikan aşiretinin başı sağ olsun. Allah rahmet etsin. Mekanı Firdevs’i cennet olsun.” dedi.

Mardin GZT ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet başta babası Mustafa Cevheroğlu olmak üzere Cevheroğlu ailesine baş sağlığı dileriz.