8-14 yaşındaki çocuklara forma dağıtıldı

Kızıltepe Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde futbol kursuna katılan 8-14 yaşındaki çocuklara forma ve çeşitli spor malzemeleri dağıttı.

Gündem 26.07.2024 11:47:00 0
8-14 yaşındaki çocuklara forma dağıtıldı

Kızıltepe Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bu yıl “Yaz Futbol Kursu” başlığı altında açılan ücretsiz kurslara katılan 8-14 yaş aralığındaki çocuklara forma ve çeşitli spor malzemeleri dağıtılmaya devam ediliyor. Gençlerin hem eğitimine hem de spora olan ilgisini artırmaya yönelik başlattığı futbol kurslarına devam eden Kızıltepe Belediyesi, Sanayi Mahallesi’ndeki 8 ile 14 yaş arası çocuklar için açtığı futbol kursları uzman antrenör ve spor hocalarının bulunduğu futbol ekibi gözetiminde yapıyor.

 

İlçenin her mahallesi için açılan futbol kurslara katılan çocuklara törenle Kızıltepe Belediyesi forması ve çeşitli spor malzemeleri dağıtıldı. Forma dağıtım törenine Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Hamdiye Bilek Turgay ve Zeyni İpek, Belediye Eş Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu. Kursa katılan öğrencilere spor malzemeleri verildikten sonra toplu fotoğraf çekildi. Forma ve spor malzemelerini alan öğrenciler futbol sahasında eğitmenler eşliğinde kurslarına başladı.

Forma ve spor malzemelerinin dağıtımı ilçenin farklı mahallelerinde devam edeceği bildirildi.