Adana’da öldürülen 4 kişi Derik’te yan yana defnedildi 

Adana’da damatları tarafından öldürüldüğü iddia edilen Turgut Erat (51),eşi Leyle Erat(50),oğlu Muhammed Erat(20) ve kızı Şükran Aba(19) memleketleri Mardin’in Derik İlçesine getirilerek göz yaşları ile defnedildi.

Gündem 23.06.2024 15:11:00 0
Adana’da öldürülen 4 kişi Derik’te yan yana defnedildi 

Adana’da dün damatları tarafından öldürüldüğü iddia edilen  Turgut Erat (51),eşi Leyle Erat(50),oğlu Muhammed Erat(20) ve kızı Şükran Aba(19) memleketleri Mardin’in Derik İlçesine getirilerek defnedildi. 
Olay, dün Adana’nın merkez  Seyhan İlçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesinde meydana geldi,1 yıllık evli olan H. A. (25) ile Şükran Aba(19),aynı mahallede yıllardır komşu ve akraba oldukları, aile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında tartışma çıktığı idiaa ediliyor iddiaya göre ,tartışmanın sonucunda Şükran Aba yenidoğan bebeğini alarak,babaevine gidiyor bunun üzerine  eşi H. A Şükran Aba (19) ardından koşarak tabancayla ateş ettiğini, evde bulunan kayınpederi Turgut Erat(51),kaynanası Leyla Erat(50),kayın biraderi Muhammed Erat(20) tabancayla öldürerek, yeni doğan bebeğiyle kaçtığı öğrenildi. Olayı gören vatandaşlar ihbarıyla Polis ekipleri  ve 112 sağlık olay yerine sevk edildi,olay yerinde yapılan incelemelerde kurşunlara hedef olan Turgut Erat,eşi Leyla Erat,oğlu Muhammed Erat ve kızı Şükran Erat’ın yaşamlarını yitiridğini,cenazeler Adana Adli Tıp Morguna kaldırıldı, Cenazeler Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından,gece saatlerinde ailelerine teslim edilerek memleketleri Derik İlçesi Zeytinpınar Mahallesinde,abisi Orhan Erat ve Oğlu Ozan Erat  ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla cenazeler aile mezarlığında gözyaşları arasında yanyana defnedildi. İsminin açıklanmasını istemeyen ölenlerin yakınlarından alınan bilgilere göre; Olayda ölen 20 yaşındaki Muhammed Erat’ın olaydan 1 gün önce nişanlandığını ve Baba Turgut Erat’ında sosyal medya hesabından bazı durumlardan dolayı telefon numaramı değiştirdim, paylaşımında bulunduğunu, Yaşamını yitiren Turgut Erat ve eşi Leyla Erat ardından 2 kız ve 1 erkek çocuğu kaldığını’ belirtti.
Defin işleminden sonra ölenlerin yakınlarının aldıkları karar gereği taziye yapmayacakları öğrenildi
Olayla ilgili Adana C. Savcılığı soruşturma başlattı   

haber Emrullah KARAKAŞ /DERİK SESİ -YURT HABER GAZETESİ