Alma hastaları ziyaret etti

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerle görüştü. Alma ardından hasta ve H-hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

Gündem 31.05.2024 12:15:00 0
Alma hastaları ziyaret etti

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerle görüştü.  Alma ardından hasta ve H-hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma il yönetim kurulundan oluşan heyetle Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerle görüştü. Yapılan görüşmenin ardından hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelindi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma il yönetim kurulundan oluşan heyetle Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Ahmet Yeşil ile bir araya geldiler. Yapılan görüşmede hastanenin genel işleyişine yönelik görüş alışverişinde bulundular. Sağlık Bakanlığı’nın hastaneye yönelik tüm olası ihtiyaçlarını karşılama noktasında pozitif ayrımcılık yaptığını belirten İl Başkanı Vahap Alma, “Sağlık alanında ilçelerimiz dâhil olmak üzere Mardin’e yapmış olduğu desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yapılan görüşmenin ardından tedavisi devam eden il yönetim kurulu üyesi Şehmus Sayat ile diğer hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelinerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.


Anahtar Kelimeler: hastaları ziyaret