Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Amak yüz bilet alarak vatandaşı maça davet etti

Haber Merkezi

Spor 6.09.2024 16:23:00 0
Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Amak yüz bilet alarak vatandaşı maça davet etti

Artuklu Belediyesi Eş  Başkanı Mehmet Ali Amak, Mardin 1969 Spor’un kendi sahasında oynayacağı sezonun ilk maçı için kendi cebinden 100 adet bilet alarak Artuklu halkını Niğde Belediyesi Spor maçında takımlarına destek olmaları için maça davet etti.


Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mardin 1969 Spor’a destek çağrısı yapan Amak, “Mardin’imizin gururu Mardin 1969 Spor’un, sezonun ilk maçında Niğde Belediyesi Spor ile bu Pazar 15.30’da oynayacağı karşılaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimizle takımımıza destek olmanın tam zamanı! Gençlerimize ayrıca bir sürprizim var; kendi adıma 100 bileti maç öncesi maraton tribünleri gişesi önünde sizlere hediye edeceğim. Hep birlikte tribünlerde olalım, takımımızı coşkuyla destekleyelim. Pazar günü buluşmak dileğiyle, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sporla kalın!” ifadelerini kullandı.

Artuklu Belediye Eşbaşkanları Mehmet Ali Amak ve Münevver Ölker tarafından yapılan ortak açıklamada şöyle denildi:

“Sevgili Artuklu Halkı, Sevdamız Mardin’in renklerine gönül vermiş tüm sporseverleri, 8 Eylül Pazar günü 15:30’da Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan sezonun açılış maçına katılmaya çağırıyoruz. TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Mardin 1969 Spor, Niğde Belediyesi Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk motivasyonu ve parolası ile her birimizi gururla temsil eden takımımıza destek olmanın tam zamanı!

Bu büyük heyecana ortak olmak ve takımımızı 90 dakika boyunca coşkuyla desteklemek için siz değerli halkımızı, bizlerin de yer alacağı Maraton Tribününe bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde takımımızın yanında olalım, Mardin’in kenetlenmesini tüm sporseverlere gösterelim! Şehrimizin armasını gururla taşıyan futbolcularımıza, güçlü bir taraftar desteğiyle moral verelim.”