Tarih: 09.10.2020 13:29

Bakan Karaismailoğlu: Mardin için durmak yok yola devam

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Adil Karaismailoğlu´nun Mardin programı devam ediyor. Kızıltepe ziyaretinin ardından Mardin Valiliğini ziyaret eden Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada ?Mardin Valiliğimizde hoşgörünün şehri, gelişen Mardin´i ve yatırımlarımızı değerlendirdik.  Mardin´in ekonomisi ve turizmi için kent içinde ve çevresinde gerçekleştireceğimiz projelerimizi elbirliğiyle planlıyoruz.? dedi.

 

Bakan Karaismailoğlu,  9 Ekim Dünya Posta Günü´nü münasebetiyle PTT Mardin´i ziyaret etti. Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından  ?PTT´nin dijitalleşen altyapısı ile her an her bölgemizde haberleşme ve lojistik gücümüzü halkımızın hizmetine sunuyoruz. PTT Mardin ziyaretimiz vesilesiyle, tüm PTT çalışanlarımızın 9 Ekim Dünya Posta Günü´nü kutluyorum.? açıklamasını yaptı.

Karaismailoğlu´nun üçüncü durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Karaismailoğlu´nun partililer karşıladı. Partililerle görüşen Karaismailoğlu,  ?AK Parti Mardin İl Başkanlığı´nda dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Şehrimizin gelişmesi ve halkımızın geleceğe daha güvenle bakabilmesi için projelerimize ivme kazandırıyoruz. Mardin için durmak yok yola devam.? şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —