Başkan İpek Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi’ne ziyaret etti

Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek, Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi’ni ziyaret ederek, yeni hasat mevsiminin çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Gündem 2.06.2024 11:58:00 0
Başkan İpek Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi’ne ziyaret etti


Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi bir ziyaret gerçekleştiren Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek, Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu tarafından ağırlandı. Yeni hasat sezonu hakkında bilgi alan Eş Başkan İpek, yeni hasat mevsiminin eksiksiz ve kazasız atlatılması için üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını vurguladı. İpek, hasat sezonu dolayısıyla çıkabilecek her türlü yangınlara karşı da çalışmalar içerisinde olduklarını ifade ederek, yangınlara karşı Kızıltepe Mobil İtfaiye Noktası kurulduğunu iletti. İpek, hasat mevsiminden sonra anız yangınlarına karşı da herkesin daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaparak, yeni hasat mevsiminin tüm çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, yeni hasat mevsimi ve çiftçilerin yaşadıkları zorluklar hakkında Eş Başkan İpek’e bilgi verdi. Öter, kendilerini ziyaret edene İpek’e nazik ve hoş sohbetleri için İpek’e teşekkür etti.