BİK Trabzon Müdürü Nuhoğlu Diyarbakır’a atandı

Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Hayratlı hemşerimiz Ali Nuhoğlu, Diyarbakır Şube Müdürlüğüne atandı.

Gündem 15.08.2024 12:18:00 0
BİK Trabzon Müdürü Nuhoğlu Diyarbakır’a atandı

Zonguldak ve Gaziantep Şube Müdürlüklerinin ardından 2020 yılı Şubat ayında Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürlüğü’ne atanan Nuhoğlu, 4 yılı aşkın görev süresinin ardından 31 Temmuz 2024 tarihinde Trabzon’a veda etti.

Bir veda mesajı yayınlayan Nuhoğlu; “Başta Trabzon ilimiz olmak üzere Artvin, Bayburt, Gümüşhane ve Rize illerimizin yerel basınına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına mesai arkadaşlarımla birlikte hizmet etmeye ve faydalı olmaya gayret ettik. Kurumsal olarak birçok yeniliği hep birlikte hayata geçirdik. Var ise hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz. Şimdi de kıymetli ilimiz, kadim şehrimiz Diyarbakır’ımıza ve bölge illerimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Yüce Rabbimiz mahcup etmesin” ifadelerine yer verdi.

Ali Nuhoğlu Kimdir?

1988 yılında Of’ta doğan Nuhoğlu, İlk ve Orta öğrenimini Hayrat’ta tamamladı. 2006 yılında başladığı Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki eğitimini 2010 yılında tamamladı. 2011 yılında Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Kontrol Memuru olarak göreve başladı. 5 yıllık görev süresi içerisinde yerel ve ulusal bazda çok sayıda gazetede denetim faaliyeti gerçekleştirdi. Nuhoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Mart 2016’da Basın İlan Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğüne atandı. 2018 yılı Temmuz ayında Gaziantep İl Müdürlüğü’ne atanan Nuhoğlu, 2020 yılı Şubat ayında Trabzon İl Müdürlüğü görevine atanmıştı. Nuhoğlu, 1 Ağustos 2024 tarihinde Diyarbakır İl Müdürlüğü görevine atandı.