Çevre gününde eş başkanlar ellerine süpürgeyi alıp temizlik yaptı

Kızıltepe Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında çevresel soruna dikkat çekmek amacıyla “Doğayı koru geleceğe nefes ol” diyerek kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

5.06.2024 16:14:00 0
Çevre gününde eş başkanlar ellerine süpürgeyi alıp temizlik yaptı

Kızıltepe Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında çevresel soruna dikkat çekmek amacıyla “Doğayı koru geleceğe nefes ol” diyerek kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Etkinliğe Kızıltepe Belediye Eş Başkanları Hamdiye Bilek Turgay ve Zeyni İpek de katıldı.

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle çevre temizliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Doğayı koru geleceğe nefes ol” diyerek temizlik çalışması yapıldı. Kampanya kapsamında Eski Hastane Caddesi’nde bir araya gelen Kızıltepe Belediye Eş Başkanları Hamdiye Bilek Turgay ve Zeyni İpek, Başkan Yardımcıları Adile Kızılay ve Şükrü Yıldırım, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, temizlik çalışması yürüttü.

Eş başkanların da aralarında bulunduğu temizlik çalışanları, cadde ve kaldırımlara atılan plastik atıklar ve sigara izmaritleri başta olmak üzere tüm çöpleri topladı. Belediyenin temizlik kampanyasına esnaflarda destek verdi.

Eş başkanlar Sanayi Parkı’nda incelemelerde bulundu


Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Zeyni İpek ve Hamdiye Bilek Turgay ile Başkan Yardımcısı Adile Kızılay, Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Sanayi Parkı’nda yapılacak düzenlemeler hakkında incelemelerde bulundu. Belediye yetkilileri, eş başkanlara Sanayi Parkı hakkında bilgi verdi. Eş başkanlar İpek ve Turgay, parkın içinde yapılacak çalışmaların en kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi.