Derik Belediyesi iddiaları yalanladı

Derik Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dür­lü­ğü­ne ait olan yüzme ha­vu­zu­na giden suyu Derik Be­le­di­ye­si’nin kes­ti­ği id­di­ala­rı­na iliş­kin açık­la­ma yapan be­le­di­ye, id­di­ala­rın if­ti­ra ol­du­ğu­nu be­lirt­ti.

Gündem 14.07.2024 20:26:00 0
Derik Belediyesi iddiaları yalanladı


Derik Belediye Eşbaşkanları Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Sevgili Derik sakinleri, Derik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait olan yüzme havuzuna giden suyu ‘Derik Belediyesi’ kesiyor iftiralarına istinaden açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

Değerli halklarımız, seçimi kazandığımız günden beri her kesime, eşit mesafede şeffaf bir şekilde güzel Derik’imiz için hizmet yapacağımızı belirttik. Bu şiarla belediyemizin kaynaklarını halklarımızın hizmeti için kullanmaya devam ediyoruz. Aşırı sıcaklardan dolayı yaşanılan elektrik kesintileri sebebiyle su akışımızda bazen aksaklıklar olabiliyor.

İlçemizdeki yarı olimpik yüzme havuzuna yeterince su verilmediği iddiası, halkın belediyesini karalamaktan başka bir şey değildir. Sevgili Hemşehrilerimizin bu karalamalara itibar etmeyeceğini biliyoruz. Değerli halkımızın bu aşırı sıcaklardan dolayı sudan mahrum kalmamak için her türlü tedbiri aldığımızı ve halkımızın da suyunu tasarruflu kullanması gerektiğini hatırlatırız.

Herkese eşit mesafede hizmet ettiğimizi ve edeceğimizi bilginize sunarız.”


Anahtar Kelimeler: Derik Belediyesi iddiaları yalanladı