Tarih: 11.09.2024 12:30

Derik Belediyesi Şehriye kavurma makinesi hediye etti

Facebook Twitter Linked-in

Belediyeye bağlı kültür müdürlüğü, çocuk etkinlikleri, gıda yardımı, öğrenciler kırtasiye yardımlarının yanı sıra maddi durumu olmayan vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayarak çözüm odaklı hizmetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Dağ mahallesinde ikamet eden Hamdullah Budak ve kız kardeşi Fadile Budak belediyeye maddi durumlarının olmadığı üç ay boyunca geçim kaynağı olan şehriye kavurma makinesini alacak güçlerinin olmadığını bildirmesi üzerine, Belediye Eş Başkanlar Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli’nin, talimatları doğrultusunda dilekçeleri işleme alınarak Budak kardeşlere şehriye kavurma makinesi hediye edildi.

Hamdullah budak ve kız kardeşi Fadile Budak” Biz kardeşler olarak yılarca geçimimizi şehriye kavurmakla geçiriyoruz. Maddi durumumuz yerinde değil şehriye kavurma zamanı da geldi. Fakat bizim şehriye kavuracak makinemiz yoktu .Belediyemizden talep ettik Allah onlardan razı olsun bize temin ettiler” ifadelerine yer verdiler.

Eş Başkan Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli’de “ Biz belediye olarak her zaman halkımızın yanında olacağız yeter ki elimizden gelecek bir şey olsun, kimsenin talebini geri çevirmeyeceğiz, şimdi de geçimini şehriye kavurarak sağlayan iki kardeşin talebini yerine getirdik güle güle kullanmalarını diliyoruz.” açıklamalarda bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —