Derik’te Türkiye İş Bankası’nın 181’inci çiftçi buluşması gerçekleşti

Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü,Mardin Şubesi Temsilcileri ile 'Çiftçi Buluşması' kapsamında,çiftçi ve birlik temsilcileri ile bir araya geldi.

Yaşam 17.05.2024 20:41:00 0
Derik’te Türkiye İş Bankası’nın 181’inci çiftçi buluşması gerçekleşti

Derik’te Türkiye İş Bankası’nın 181’inci çiftçi buluşması gerçekleşti
Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü,Mardin Şubesi Temsilcileri ile  'Çiftçi Buluşması' kapsamında,çiftçi ve  birlik temsilcileri ile bir araya geldi.
İlçenin Cevizpınar Mahallesinde bulunan, 250 kapasiteli Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa,Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü 1’inci sınıf  Uzman Metin Yüksel Bölüm,Mardin İli Doğrudan Satış Tarım Yetkilisi Abdullah Demirel,İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nevaf Kalkan,Derik Ziraat Odası Genel Sekreteri Ramazan Açan,Derik Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Burhan Tekin,Türkiye İş Bankası Mardin Şube Müdürü Aziz Kabukçu,Mardin Türkiye iş Bankası Şube çalışanları ile çok sayıda çiftçi katılım sağladı.Türkiye İş Bankası Aş Derik Çiftçi buluşmasında,Türkiye Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü 1’inci sınıf  Uzman Metin Yüksel Bölüm ’İş Bankasının çiftçilere özel aidatsız,3 aydan 6 aya faizsiz ödeme seçeneğinin yanında imece kart,Traktör,Tarım ekipman kredisi,Dronla ilaçlama sistemi ve diğer Çiftçi kredileri sunduğunu,en kısa sürede ilçede 2 mobil şube kurulacağını’ belirti. Konferans salonunda çiftçilere yapılan konuşmanın ardından, çiftçilerin taleplerini yerinde aldı.
Programa katılan Ziraat Odası Genel Sekreteri Ramazan Açan,”Derik ilçemizde böyle bir etkinliğe ilk defa özel banka tarafından büyük bir katılım ile çiftçilerimize yaşadığımız yüksek enflasyon kurtarmak ve diğer özel bankalara nazaran düşük faizli tarımsal Kredi vermeyi taahhüt eden iş Bankası Mardin şubesi yetkililerine Çifçilerimiz adına teşekkür etti ediyoruz” dedi.
Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından programa katılan yaklaşık 250 çiftçiye yemek ikramından sonra program sona erdi.
Emrullah KARAKAŞ- Yurt 47 Haber-Derik sesi