Eline kürek alan eş başkanlar yola sıcak asfalt serdi

Derik Belediyesi’nin sokaklarda iyileştirme çalışmaları sürdürürken Eş Başkanlar Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli, de tırmık ve kürek alarak çalışmalara eşlik etti.

Gündem 8.05.2024 14:59:00 0
Eline kürek alan eş başkanlar yola sıcak asfalt serdi

Derik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çarşı merkezi ve merkez mahallerde bulunan cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmalarını devam ediyor.
Derik Belediyesi ekipleri, tespit ettikleri cadde ve sokaklarda tahrip olmuş kaldırım ve yollarda düzenleme ve yenileme çalışması başlattı. Kaldırım ve sokaklarda yapılan yenileme ve düzenleme çalışması işletme sahiplerini de sevindiriyor.

Eline kürek alan eş başkanlar yola sıcak asfalt serdi

Sıcak asfalt çalışmalarında eş başkanlar da eline tırmık ve kürek alarak çalışma arkadaşlarına eşlik etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Derik Belediyesi Eş Başkanlar Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli, “İlçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Halkımıza söz verdiğimiz gibi en iyi hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştıracağız. Bunun için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Derik halkı her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor. Biz Eş başkanlar olarak da bunun bilinci ve karlılığındayız ” şeklinde konuştular.


Anahtar Kelimeler: Eline kürek başkanlar sıcak asfalt serdi