Eş Başkanlar Demir ve Uçuk parklarda inceleme yaptı

Mazıdağı Belediye Eş Başkanları Hamdin Demir ve Kudret Uçuk, ilçede bulunan parklarda yapılacak düzenlemeye ilişkin incelemelerde bulundu.

Gündem 8.05.2024 10:08:00 0
Eş Başkanlar Demir ve Uçuk parklarda inceleme yaptı


Yönetime gelmeleri ile beraber çevre düzenlemesine hız veren Mazıdağı Belediye Eş Başkanları Hamdin Demir ve Kudret Uçuk, ilçede bulunan Cumhuriyet ile Prof. Dr. Aziz Sancar Parklarında inceleme yaptı.

Belediye Meclis üyelerinin de eşlik ettiği incelemeler sırasında parklarda yaşanan eksiklikler not alındı. Yapılan çalışmalar ile yurttaşların yaşam alanlarının daha düzenli bir hal alacağını aktaran  Demir ve Uçuk, “Özelikle şehirlerde yaşayan yurttaşların tek yaşam alanları olan parklarımızı daha düzenli bir yaşam alanına çevirmek için çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsam da parklarda yeni oturma, yürüyüş ve oyun alanları ekleyerek daha düzenli ve yaşanabilir bir alan yapacağız” dedi. Eşbaşkanlar Demir ve Uçuk, incelemeler sırasında parkların kullanımına dikkat çekerek bu konuda yurttaşların tek yaşam alanı olan parklara yönelik daha hassas davranmaları konusunda da uyarıda bulundu.