Gazeteci Yazar Turan Özkan gazetemizi ziyaret etti

Mezopotamya Gazetesinin ilk yazar kadrolarından olan ve Ankara´da yaşayan Turan Özkan, Yurt Haber Gazetesini ziyaret etti.

Gündem 21.03.2020 10:58:16 0
Gazeteci Yazar Turan Özkan gazetemizi ziyaret etti

Turan´ın ziyaretine ilişkin konuşan Gazeteci yazar Barış Aktivisti Abimiz Cemil Aydoğan, ? Ziyaretinde Yurt Haber Gazetesi sahibi kardeşim İbrahim Aydoğan ile beraber kedisini karşıladık. Mezopotamya gazetemizin ilk yazar kadrolarından olan, SHP Genel başkanı merhum Erdal İnönü ile beraber, Flaş Tv gibi Önemli kurumlarda, basın danışmanlığı yapan, Anadolu Ajansında çalışan, Gazeteci yazar Turan Özkan Sahibi olduğumuz Mezopotamya ve Yurt Haber gazetesi hakkında bizden bilgi aldı. Yazar Turan Özkan,  ?biz gazeteciliği Gazeteci yazar Barış Aktivisti Abimiz Cemil Aydoğan´dan öğrendik´ dedi.

Özkan Cemil Hocamın İnsan hakları Barış ve Demokrasi hizmetlerini sosyal medya üzerinden takip ettiğini ve kendisi ile onur duyduğunu söyledi. Biz de basın yayın alanında Turan Özkan´ın bize yaptığı hizmetleri unutmadık ve ziyaretinden dolayı kendisine kurumsal olarak yeniden teşekkür ettik.

Ben de Gazeteci arkadaşım Turan Özkan´a kendi yazdığım Hz İbrahim´den bugüne İnsanlığın Direniş Tarihi´ İngilizce baskısı ve Mezopotamya tarihini imzaladım ve  kendisine hediye ederek uğurladım.? dedi.