Tarih: 16.09.2024 16:29

Golcü Umut Dilek gollerine devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Futbol kariyerinde 2 gol krallığı ve bir şampiyonluk sevinci yaşayan Umut Dilek, transfer olduğu Mardin 1969 Spor’da 2 remi maçta atılan 4 golün 3’ünü attı. Umut Dilek ligin ilk haftasında takımının Niğde Belediye Spor karşısında 2-1 galip geldiği maçta bir gol, en son oynana Bergama Sportif Faaliyetler maçın da ise 2  gol attı.

2022- 2023 sezonun Karaman FK forması altında 15 gol, 2023-2024 sezonunda Karaköprü Belediyespor forması ile de 15 gol kaydetti. 3 Lig’de ilk aranan forvet olan Umut Dilek, bu sene şampiyonluğa oynana kendi memleketinin takımı Mardin 1969 Spor’a imzayı attı. Kendi memleketinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Umut Dilek, “Rıdvan Aşar başkanımız ve teknik direktörümüz Ulaş Ulusan’ın projesi beni heyecanlandırdı ve imza atarak bu projenin bir parçası olmak istedim. Burası kendi memleketim ve bu hikayenin bir parçası olmak bana gurur veriyor. İyi bir kadro kuruldu. Şuan yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. İnşallah sezon sonu Mardin 1969 Spor TFF 3. Lig 4. Grubu şampiyon tamamlayarak 2. Lig’e yükselecek. Benim inancım tama takım arkadaşlarım da aynı düşüncede.” dedi.

“GOL ATMAKTAN ZİYADE GALİP GELMEK BENİ DAHA ÇOK MUTLU EDİYOR”

Umut Dilek sözlerini şöyle sürdürdü: “Gol atınca tabi seviniyorum. Ama takımın galip gelmesi beni daha çok mutlu ediyor. Biz iyi bir ekip olduk. Tabi ligin daha başı sistemimiz zamanla oturacak. O zaman taraftarımızın zevk alacağı bir takım ortaya çıkacak.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —