Kılıç Ailesinden Mardin’e bir yatırım daha! New Holland Plazasına görkemli açılış

Bölgedeki ilk 3S plaza olma özelliğini taşıyan ve çiftçilerin tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında toplayan Kılıç Tarım New Holland 3S plazanın açılışı Mardin’de görkemli bir programla gerçekleşti.

Ekonomi 8.06.2024 18:48:00 0
Kılıç Ailesinden Mardin’e bir yatırım daha! New Holland Plazasına görkemli açılış

Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör, çiftçilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verdiği 3S plazalarına bir yenisini daha ekleyerek bayi yatırımlarına devam ediyor.

 

1989’dan yılından beri Mardin’de tarım sektöründe faaliyet gösteren Kılıç Tarım ürünleri firması, 22 yıldır Mardin bayiliğini yaptığı New Holland traktör ve biçerdöver markasını 3S plaza tesisine taşıdı.

4 DÖNÜM ÜZERİNDE HİZMET VERECEK
Bölgedeki ilk 3S plaza olma özelliğini taşıyan Kılıç Tarım New Holland 3S plazanın açılışı Mardin’de görkemli bir programla gerçekleşti. Satış, Servis ve Yedek Parça bölümünün aynı çatı altında hizmet vereceği 3S Plaza, çiftçilerin tüm tarımsal ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde 4 bin metrekare üzerine kuruldu.

Açılışa New Holland Trakör’ün Avrupa sorumlusu Matthieu Jean-Marie Bernard Séjourné’nin katıldığı açılış töreninde, satış, pazarlama ve satış sonrası bölümünün yöneticileri ve kalabalık bir davetli katıldı.

Kılıç ailesini, bölgede faaliyet yürüten New Holland bayileri, bölgedeki kanaat önderleri, aşiretlerin ileri gelen isimleri, STK temsilcileri ve sektör temsilcileri ile önder çiftçiler de yalnız bırakmadı.

TEK ELDEN HİZMET İMKANI

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programın açılış konuşmasını aynı zamanda turizm, enerji ve sanayi alanındaki yatırımıyla da bilinen Kılıç ailesi adına iş insanı Reşit Kılıç yaptı.

 

Konuşmasına Kürtçe selamlama ile başlayan Kılıç, TürkTraktör’ün 70 yıla yaklaşan tecrübesiyle Türkiye tarımının daha ileriye taşınmasında temel yapı taşlarından biri olduğunu dikkat çekerek, “Bizlere kıymetli zamanınızı ayırıp uzaktan ve yakından davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bizler, Kılıç ailesi olarak 1990’lı yıllardan bu yana çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet verme gayesinde olan bir aileyiz. Sürekli gelişen Dünya ile tarım da gelişmekte, biz de bu gelişmeleri en yakından takip ederek siz değerli çiftçilerimize sunabilme gayretiyle var gücümüzle çalışmaktayız. TürkTraktör olarak ‘Geleceğe Hazırlar’ amacımız doğrultusunda insanı odağımıza alarak en büyük destekçisi olduğumuz çiftçilerimiz ve tüm paydaşlarımızın refahını artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz inovatif, teknolojik ve sürdürülebilir tarım uygulamalarıyla odak alanlarımız çerçevesinde somut hedeflerle yola devam ediyoruz. Mardin’de açılışını gerçekleştirdiğimiz Kılıç Tarım New Holland 3S Plaza’mızla çiftçilerimizin tüm ihtiyaçlarının tek çatı altında karşılanmasını sağlayarak topraklarını daha verimli işleyebilmeleri için imkân yaratıyoruz.”dedi.

KILIÇ AİLESİNE ÖZEL TEŞEKKÜR
Kılıç’tan sonra kürsüye çıkan New Holland Avrupa sorumlusu Matthieu Jean-Marie Bernard Séjourné Türkçe yaptığı konuşmasında Mardin’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kılıç ailesine yaptığı yatırımdan dolayı özel bir teşekkür etti.

Açılış konuşmasından sonra okunan duadan sonra sahneye davet edilen protokol üyeleri tarafından kurdale kesilerek plazananın açılışı yapıldı.

 

MİNİ KONSER VERİLDİ
Programda ayrıca katılımcılara mini bir konser dinletisi yapılırken yöresel tatlılar da ikram edildi.

Kılıç Tarım New Holland 3S Plaza’da, New Holland’ın geniş ürün yelpazesi kendine yer buluyor. Mardin ve çevresindeki çiftçilerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına tesiste, New Holland’ın en güncel traktör modelleri başta olmak üzere, tarımsal ekipmanlar ve hassas tarım ürünlerinin satışı ve bu ürünlere ait yedek parça ve servis hizmetleri sunuluyor.

Traktör, Biçerdöver ve Zirai ekipmanların geniş bir sahada sergileneceği plazada ayrıca bölgenin en büyük yedek parça deposuyla hizmet verecek.

Buğday, mısır ve pamuk tohumuyla, bütün gübre çeşitleriyle, akaryakıt istasyonlarıyla yıllarca Mardin çiftçisine hizmet veren Kılıç Tarım Ürünleri, Mardin’deki traktör pazarının %50’sini, biçerdöver pazarının liderliğini sürdürmektedir.

ELEKTRİKLİ TRAKTÖR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

New Holland Plaza Genel Müdürü Cemal Kılıç da her zaman olduğu gibi bir kez daha en yeni modellerini ilk kez Mardinli çiftçilerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Plazada sergiledikleri elektrikli traktörün bölge tarımı için yeni bir dönemi başlatacağına inandıklarını söyleyen Kılıç, “Geleceğe Hazırlar amacımız doğrultusunda verimli ve sürdürülebilir bir tarım için var gücümüzle çalışırken, tarım sektöründeki ezberleri bozan, çiftçi ve çevreyle dost elektrikli traktörümüzün bu yolda atılan en önemli adımlardan biri olacağına inanıyoruz.” dedi.