Kılıç: Mardin’e en iyisini sunmanın derdindeyiz

Bazı toplantı ve temaslarda bulunmak amacıyla Mardin’de bulunan AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, partililer ve belediye meclis üyeleriyle toplantıda bir araya geldi.

Gündem 28.05.2024 16:35:00 0
Kılıç: Mardin’e en iyisini sunmanın derdindeyiz

Bazı toplantı ve temaslarda bulunmak amacıyla Mardin’de bulunan AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve bazı il yönetim kurulu üyeleriyle ile birlikte, AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleriyle toplantıda bir araya geldiler.

AK Parti teşkilatlarının önemine vurgu yapan Kılıç, “Bizim en önemli özelliğimiz teşkilatlarımızın özverili ve güçlü olmalarıdır. Her zaman seçimlere hazırmış gibi sürekli çalışmaları, her an faaliyet içerisinde bulunmaları bunun en önemli göstergesidir. Bizler hem Mardin’de hem de Ankara’da sık sık teşkilatlarımızla bir araya gelerek öneri ve talepler konusunda hassas olmaya özen gösteririz. Diğer yandan Mardin ve ilçelerimize her şeyin en güzelini sunmanın derdindeyiz. Sağlıktan ulaşıma, eğitimden tarım ve çiftçiliğe, turizme kadar olan her alanda hemşerilerimizin yanında olmak, hizmetlerine koşmak ve Mardin için sürekli yenilenen projelerin onayını almak için uğraşıyoruz.”

İl Başkanı Vahap Alma yaptığı açıklamada, “Bazı programlar dâhilinde Mardin’de bulunan Milletvekilimiz Sayın Faruk Kılıç ile birlikte Artuklu ilçe teşkilatımızla ve belediye meclis üyelerimize toplantıda bir araya geldik. Toplantıda özellikle ilçemizde yapımı devam eden projelere ve önümüzdeki sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Daha sonra programımızı Kızıltepe ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde devam ettirerek tamamladık.”