Kızıltepe 47 Spor hazırlıklara başladı

Bölgesel Amatör Lig 1. Lig ekibi Kızıltepe 47 Spor Teknik Direktör Hasan Ablak yönetiminde sezon hazırlıklarına başladı.

Spor 10.09.2024 16:03:00 0
Kızıltepe 47 Spor hazırlıklara başladı

Mar­din 1. Ama­tör li­gin­de Şam­pi­yon ola­rak Böl­ge­sel Ama­tör Lig’e direk yük­se­len Kı­zıl­te­pe 47 Spor, sezon ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­dı. Sa­rı-la­ci­vert­li takım Tek­nik Di­rek­tör Hasan Ablak yö­ne­ti­min­de ça­lış­ma­la­rı­nı Kı­zıl­te­pe İlçe Stadı’nda ya­pıyor. Henüz dış trans­fer­ler ya­pıl­ma­dı­ğı için Kı­zıl­te­pe’de an­laş­ma sağ­la­nan yerli fut­bol­cu­lar­la ça­lış­ma­la­rın ya­pıl­dı­ğı gö­rül­dü. TFF 2024-2025 Se­zo­nu Böl­ge­sel Ama­tör Lig grup maç­la­rı ise 4-5 Ekim’de baş­la­ya­cak.

“Çoğu takım ka­pa­lı kutu”

Ça­lış­ma­lar hak­kın­da Kı­zıl­te­pe­de fut­bol Fa­ce­bo­ok Say­fa­sı­na ko­nu­şan Hasan Ablak, “Ön­ce­lik­le yeni se­zo­nun her­ke­se ha­yır­lı, uğur­lu ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum. Ant­ren­man­la­ra baş­la­dık, fut­bol­cu­la­rı­mız çok ar­zu­lu ve is­tek­li. Yeni se­zon­da in­şal­lah on­lar­la ba­şa­rı­ya ula­şa­ca­ğız. Li­gi­miz­de zorlu ra­kip­ler var. İnşal­lah ligi en iyi yerde bi­ti­re­ce­ğiz. Çoğu takım ka­pa­lı kutu, kimin ne yap­tı­ğı­nı bil­mi­yo­ruz. İnşal­lah Kı­zıl­te­pe’mizi en iyi şe­kil­de ta­nı­ta­ca­ğız. Baş­ka­nı­mız bize güzel bir bütçe sundu. On­la­rı da mah­cup et­me­ye­ce­ğiz. Fut­bol­cu­la­rı­ma gü­ve­ni­yo­rum. Kı­zıl­te­pe halkı da bize des­tek olsun, her maçta ya­nı­mız­da ol­sun­lar. Bu genç kar­deş­le­ri­mi­ze inan­sın­lar.” dedi.

Baş­kan Ay­de­mir trans­fer için bir ekip kurdu

Kı­zıl­te­pe 47 Spor Kulüp Baş­ka­nı Lok­man Ay­de­mir’in trans­fer­ler için kol­la­rı sı­va­dı­ğı öğ­re­nil­di. Ay­de­mi­r­2in bir trans­fer ko­mi­te­si kur­du­ğu ve bu doğ­rul­tu­da ça­lış­ma­la­rın baş­la­nıl­dı­ğı be­lir­til­di.


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe hazırlıklara başladı