Kızıltepe Masterler Futbolda Türkiye Şampiyon Oldu

Antalya da yapılan 6 ülke ve 32 şehirden 52 takımın katılımı ile organize edilen turnuvanın 50 yaş grubunda Kızıltepe Masterler futbol takımı Şampiyon oldu

Spor 8.05.2024 10:09:00 0
Kızıltepe Masterler Futbolda Türkiye Şampiyon Oldu

Tarih şampiyonları yazar

Antalya da 01-05 mayıs tarihlerinde Topkapı palace otelde düzenlenen Masterler futbol turnuvası sona erdi Kızıltepe den turnuvaya katılan 50 yaş grubu futbol takımı turnuvada üstün bir futbol ortaya koyarak masterlerler şampiyonu oldu, CENTİLMENCE MÜCADELESİ AYAKTA ALKIŞLANDI. turnuvayı değerlendiren Kızıltepe Mardin Masterler başkanı Süleymen Kadak "Kızıltepe Mardin Masterlar Ailesi olarak 2018 den bu yana turnuvalara katılıyoruz .Bu turnuvalarda hem sahada sergilediğimiz centilmenlik hem de aldığımız 4 şampiyonluk ile ilimizi en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz .
Bu yıl "Yeniden Adıyaman"adı ile düzenlenen Atatürk Bahar Turnuvasına da kentimizi en güzel şekilde temsil etmek için katılım gösterdik. 
6 ülke ve 32 şehirden 52 takımın katılımı ile organize edilen turnuvanın 50 yaş grubunda Şampiyon olarak kentimize bir kupa daha getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz . Şampiyon olmanın yanında saha içi ve saha dışında sergilediğimiz centilmenlik ile turnuvaya katılan takımların övgüleri  ile bir kat daha mutlu olduk . 
Bu zorlu süreçte her daim yanımızda olan maddi ve manevi olarak bize güç katan Orhan Veli Ertaş, Nafi Duyan, Mustafa Kepenç, Şoreş Üşenmez, Mehmet Sadık Babür, Metin Akdağ, Mahmut Cangir, Sedat Koşar, Hali Yiğit ve yıllarca Kızıltepe futboluna emek veren Rekan Keleş, İbrahim Halil Yiğit, Nafi Duyan Yılmaz Tokat, Lokman Zangırtlı, Halim Duyan, A Kadir Başboğa , Fahri Çetin, Aziz Kurtuluş, Arif Gönenç, Kerim Solcan, Huseyin Güneş, Nazif Aktaş, Hasan Solcan, M Ali Akın Süleyman Kadak Mardin büyükşehir ve Kızıltepe belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ederim ve zerre kadar dahi bize destek veren Mardin Kızıltepe halkının her bireyine şükranlarımı sunuyorum."