Tarih: 05.09.2023 08:34

Kızıltepe ve Derik'te yine elektrik kesintileri

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan açıklama şu şekilde: "Dikmen-I Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F5 Arıklı fideri üzerinde bulunan trafolarda özel müşteriler ekiplerince faturalandırma yapabilmek İçin endeks okuma saha çalışmaları yapılacağından 05.09.2023 günü 09:0018:00 saatleri ansında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Arıklı, Kaşıklı, Körsu, Küplüce, Tarlabaşl, Tosunlu, Yamaç, Yumrutaş ve Odaköy Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.
 


Dikmen-l Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F6 Yayıklı fideri üzerinde bulunan trafolarda özel müşteriler ekiplerince faturalandırma yapabilmek İçin endeks okuma saha çalışmaları yapılacağından 07.09.2023 günü 09:0018:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akkoç, Büyükayrık, Güngören, Küçükayrık, Sürekli, Yayıklı, Yumuıvak Mahalleleri ve Derik İlçesinden; Gölbaşı Mahallesi elektrik kesintisinden etkilenecektir.
 


Kızıltepe-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı Fİ 6 Akalın fideri üzerinde üzerinde bulunan trafolarda Özel müşteriler ekiplerince faturalandırma yapabilmek İçin endeks okuma saha çalışmaları yapılacağından 10.09.2023 günü 09:00-18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Büyüktepe, Dora, Gözlüce, Gümüşdere, Harmandiizü, Haznedar, Hocaköy, Işıkören, Kengerli, Koçlu, Sarıca, Sevimli, Yaşarköy, Ycnikcnt, Yuılözü, Ziyaret ve Çamlıdere Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —