Tarih: 04.09.2024 16:15

Kızıltepe’de gelişi güzel araç parkı vatandaşı mağdur ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Kızıltepe’de hemen hemen her cadde ve sokak başında gelişi güzel park edilen araçlar yüzünden yayalar büyük mağduriyet yaşıyor. Özellikle bebek arabalı, engelli ve yaşlı vatandaşlar cadde başında kaldırımın bittiği noktada park edilen araçlar yüzünden karşıya geçmekte zorlanıyor.

Bazı yerlerde engelli rampalarının bitiş noktasına park edilen araçlar tekerlekli sandalyeli engelli bireylerin mağdur ediyor.  Vatandaşlar denetimlerin daha sıklaşması için yetkililere seslendi. Vatandaşlar caydırıcı cezaların uygulanmasını istiyor.

Eski Hastane Caddesi, Urfa Caddesi, Mardin Caddesi gibi işlek ana caddelerde çift sıra halinde bırakılan araçlar yüzünden trafik durma noktasına geliyor. Belediye ekipleri park edilen araçlar yüzünden temizlik de yapamıyor. Belediye temizlik işleri ekipleri caddelerin temizliğini yaparken, park halinde bırakılmış ve uzun süre kaldırılmamış araçlar yüzünden doğru dürüst temizlik yapamıyor.

Araç sürücüleri de Kızıltepe’de otopark sorunu olduğunu belirterek biran evvel park sorununun çözülmesi gerektiğinin altını çiziyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —