Kızıltepe’de silahla ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle silahla ağır yaralanan bir kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gündem 7.03.2025 11:59:00 0
Kızıltepe’de silahla ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti

Kızıltepe ilçesi merkez Dunaysır Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldiği belirtilen olay sonrası 112 Acile yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayda silahla ağır yaralandığı belirlenen 42 yaşındaki Yıldız Cam Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vücuduna 4 kurşun isabet ettiği öğrenilen ve ağır yaralanan kadının hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayın nasıl gerçekleştiğine dair henüz net bir bilgi edinilmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.