Tarih: 02.11.2020 09:20

Kızıltepeli İşadamı İSİYAD Mersin Başkanı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin dört bir yanında ülke ekonomisine ürettiği değerlerle katkı yapan Kızıltepeli başarılı işadamlarının sayısının son yıllarda artması dikkat çekiyor. Kızıltepeli Ahmet Kılınç, Türkiye’nin en önemli ticaret merkezlerinden biri olarak adından söz ettiren Mersin’de kısa adı İSİYAD olan İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş İnsanları Derneğinin Başkanı oldu.

Bizim de gurur duyduğumuz başarılı işadamı Ahmet Kılınç’ın başına geçtiği oluşumun Genel Merkezi İstanbul’da olup 34 ilde faaliyet göstermektedir. 2.400 sanayici ve iş insani üyesi vardır. Türkiye genelinde aktif olan oluşum sanayi ve diğer iş alanlarında büyük faaliyetler yürütmektedir.

Ayrıca oluşumun başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde ve diğer ülkelerde ülke temsilcilikleri ve ülke başkanlıkları mevcuttur. Oluşum kısaca şu şiarla çalışmalarını sürdürmektedir:

TEK HEDEFİ:HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ EKONOMİ VE  ÜRETEN BİR TÜRKİYE.

Önümüzdeki günlerde Mersin’de ne gibi çalışmalar yapacaklarına dair genel merkeziyle koordineli olarak bir takvim hazırlayacaklarını belirten Kılınç, öncelikle amaçlarının Mersinde başarılı çalışmalarının altına imza atmak ve bununla bağlantılı olarak Kızıltepe’yi, Mardin’i özüne uygun bir şekilde temsil etmek olduğunu ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —