Tarih: 18.01.2019 15:41

Kutuplar Kızıltepe´ye taşında

Facebook Twitter Linked-in

SELMAN GÜNEŞ

Kutuplara gitmek yerine sömestrde Movapark´a gelmeye ne dersiniz? Movapark alışveriş ve yaşam merkezi birbirinden farklı etkinlikleriyle sömestr tatiline Eskimo Köyü´nde başlıyor.

Movapark AVM 2019 yılını yepyeni markaları ile karşılarken, etkinlik ve kampanyalarına ara vermiyor. Ziyaretçilerine keyifli alışveriş deneyimi sunan Movapark AVM, sömestr etkinliklerinde geleneği yine bozmadı. Küçük ziyaretçilerinin yüzlerini güldürmeye devam edecek.

Mardin´in odak merkezi Movapark AVM, neşeli etkinliklerine yenisini ekliyor. Sömestr tatilinde Movapark´a gelen küçük ziyaretçilerimiz eskimo köyünde doyasıya eğlenecek ve renkli aktivitelerle dolu vakit geçirecekler. 19 -27 Ocak tarihleri arasında miniklerimiz Movapark AVM´de yeni dostluklara adım atacaklar. Eskimo kasabasına gelen çocuklar kutup ayıları, penguenler, buz kütleleri içerisinde kutup havasını doyasıya yaşayacaklar. Köyün içerisinde buzda balık avı, kutup macerası, eğlenceli ve öğretici oyunların yanı sıra iglo boyama kes yapıştır atölyeleri de bulunuyor. Kostüm seromonisi yaşayan çocuklar, neşeli penguenler ile tanışacaklar. Eskimo takıları, balina avcısı, kızak köpekleri, eskimo kaydırak, kutup tilkisi aktivitelerini de öğrenecekler. 4-12 yaş grubu tüm çocuklar aileleri ile birlikte bol bol fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirecekler. Eskimoların kostümlerini giyerek eğlencenin atmosferini yaşamaya ve kızıldereli köyünde eğlenmeye tüm çocukları bekliyoruz.

 

 

Eğlencenin ve keyifli alışverişin tek adresi Movapark yine heyecan dolu!

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —