Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde 1 Mayıs mesajı

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj paylaştı.

Politika 1.05.2024 17:20:00 0
Mardin Büyükşehir Belediyesi

"Sevgili Mardin halkı, öncelikle sizleri sevgiyle selamlayarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüzü, emeğinizi görünür kılmaya yönelik çaba ve inancımızla kutluyoruz. 1 Mayıs Emek ve  Dayanışma Günü'nü kutlarken, emeğin  kutsallığını ve çalışmanın değerini bir kez daha  hatırlatmak istiyoruz. Tüm emekçilerin, işçilerin  emeklerinin karşılığını alması, güvenceli çalışma  koşullarına sahip olması hepimizin ortak  sorumluluğudur.  
Belediyelerimizde kayyım döneminde yaşanan  tahribatların bir an önce giderilmesi için adil ve  şeffaf bir yönetim anlayışıyla var gücümüzle  çalışmaya, hizmet üretmeye devam ediyoruz.  Öncelikle hayatının her alanında emeği  hiçleştirilen, çalışma hayatından uzaklaştırılan  kadınlar ve çalışmak zorunda bırakılan çocuklar  için mücadele etmeye devam edeceğimizi  belirtmek istiyoruz.  

Emeğin kutsallığını ve değerini her zaman ön  planda tutarak, daha adil eşit bir toplum yaratmak  için birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.  Bu vesile ile tüm emekçilerin bayramını en içten  dileklerimizle tekrar kutlarız. "