Mardin İl Sağlık Müdürlüğü’nden Kızıltepe Devlet Hastanesi açıklaması

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamayla Kızıltepe Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinin bir kısmının tadilata girdiğini duyurdu.

Gündem 27.08.2024 09:57:00 0
Mardin İl Sağlık Müdürlüğü’nden Kızıltepe Devlet Hastanesi açıklaması

Edinilen bilgilere göre yeni açılan Kızıltepe Devlet Hastanesi ek binasında bulunan acil Polikliniğinin 0-18 yaş grubu arasındaki hastalara hizmet vermeye devam edeceği, ana binada bulunan Acil Polikliniğinin genişletme ve modernizasyon çalışmaları nedeniyle Polikliniğinin bir bölümünde tadilat çalışmaları başladığı acil servis çalışmalarının ise tadilat dışında bırakılan bölümde devam edeceği öğrenildi.
İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Saffet Yavuz adına yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi:
“Kızıltepe Devlet Hastanesi, İlimizdeki hasta yoğunluğunun en fazla olduğu sağlık tesislerimizden biridir. 05.08.2024 tarihinde 110 yataklı ek binamızın faaliyete geçmesi ile birlikte çocuk acil servisimiz ek binada faaliyet göstermektedir. Her geçen gün sağlık tesisimiz hizmet kalitesini artırmaktadır. Bu hususta siz kıymetli vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmete erişebilmesi için, yıllar içinde fiziki olarak yıpranan erişkin acil servisimiz kademeli olarak tadilata girmiştir. Tahmini 90 gün sürecek çalışmada önce sarı alan, akabinde yeşil alanda modernizasyon çalışmaları ile tamamlanıp hizmetinize sunulacaktır. Tadilat işlemleri sürecinde anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.”