Tarih: 09.08.2024 15:36

Mardin ve İlçelerine Yapılacak Hizmet İçin Toplantı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Ahmet Türk, ilçelerde yaşanan alt yapı ve üst yapı ile ilgili sorun ve sıkıntıların giderilmesi, ilçelere yapılacak yatırım ve projelerin tespiti, öncelikli olan sorunların belirlenmesi ve ilçelerin daha fazla geliştirilmesine yönelik ilçe Belediye Eş Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Türk, Eş Başkan Devrim Demir Genel Sekreter Mehmet Raci Bilici, Genel Sekreter Yardımcıları Evin Soysal, Aziz Aksin, Mustafa Yıldız, KENT A.Ş Genel Müdürü Ali Kahraman, MARSU Genel Müdürü Mehmet Kılıç, MARSU Genel Müdür Yardımcısı Hasan Sertkaya ile Artuklu, Nusaybin, Mazıdağı, Derik ve Dargeçit Belediyesi Eş Başkanları katılım sağladı.

Toplantıda; ilçelerde daha modern ve yaşanılabilir olması için alt yapı çalışmaları, sosyal hizmetlerin yaygınlaştırılması, çevre düzenlemeleri, ilçe belediyelerinin ekonomik potansiyelinin artırılması maddeleri yer aldı. Ayrıca, ilçelerde devam eden projelerin hızlandırılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusu görüşüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —