Tarih: 27.02.2021 11:49

MARSU’dan alacakların yeniden yapılandırmasına ilişkin açıklama

Facebook Twitter Linked-in

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçları yapılandırılan mükelleflerden taksitli ödemeyi tercih edenlerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih edenlerin ise tutarın tamamını en geç 1 Mart Pazartesi gününe kadar ödemeleri gerekiyor.
Yapılandırma Kanunundan yararlanılabilmesi için taksitli ödemeyi tercih eden mükelleflerin ilk iki taksitlerini süresinde ve tam olarak ödemeleri şarttır. 
Abonelerimiz yapılandırma ödemelerini evlerinden çıkmadan https://marsu.gov.tr/ adresinden güvenle 24 saat anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartlarıyla ödeyebilirler.
Ayrıca Yapılandırma Kanunu kapsamında haftasonu borçlarını ödemek isteyen vatandaşlarımızdan gelen talepler dikkate alınarak MARSU Şube Müdürlükleri 10:00-16:00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır."
1 Mart 2021 günü yoğunluk yaşanmaması ve vatandaşların 7256 sayılı kanunun getirmiş olduğu imkânlardan azami ölçüde yararlanılabilmesi amacıyla 27 ve 28 Şubat 2021 Cumartesi ve Pazar günlerinde saat 10:00 ile 16:00 arasında MARSU şubelerimiz açık olacaktır.
Ödeme yapmak isteyen vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasından; yapılandırılan borcun ödemesini yapmak üzere sokağa çıktıklarını gösterir belgeyi (borç yapılandırmasına ilişkin başvuru dilekçesi, ödeme planı vb.) yanlarında bulundurmak ve istenildiğinde ibraz etmek kaydıyla muaf olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —