MARSU’dan “Uzun süren altyapı çalışmalarına tepki var!” haberlerine ilişkin açıklama

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (MARSU) Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan “Uzun süren altyapı çalışmalarına tepki var!” başlıklı haberlere istinaden bir açıklama yaptı

Gündem 28.06.2024 11:32:00 0
MARSU’dan “Uzun süren altyapı çalışmalarına tepki var!” haberlerine ilişkin açıklama


 “Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan “Uzun süren altyapı çalışmalarına tepki var!” başlıklı haberlere istinaden bir açıklama yapma gereği duyulmuştur.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü olarak, başta içme suyu olmak üzere altyapı sorun ve sıkıntılarına yönelik kalıcı çözümler sağlamak amacıyla şehrimizin farklı noktalarında imkanlar dahilinde yatırımlarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda, Artuklu ilçemizin içme suyu altyapısını güçlendirmek ve su temin kapasitesini artırmak amacıyla “Mardin İçme Suyu Projesi” kapsamında ilçe merkezinde hat döşeme çalışmalarıyla devam etmektedir.

Artuklu ilçemizin içme suyu sorununu tamamen çözmeyi hedeflediğimiz proje çerçevesinde, siz değerli halkımızın mağduriyetini en aza indirmek ve çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlamak için farklı lokasyonlarda kazı ve hat döşeme işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bu süreçte, vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için üstün gayret göstermekteyiz. Kazı ve döşeme işlemlerinin ardından hızla kapatma işlemleri yapılmakta olup, oluşabilecek sıkıntıları en aza indirgemeyi amaçlamaktayız.

Bu önemli çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşacağımızı belirtmek isteriz. Süreç boyunca gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.”