MAÜ’de Mezuniyet Kepleri Özgür Filistin Dilekleriyle Havaya Fırlatıldı

Mardin Artuklu Üniversitesinde 2023-2024 Akademik ders yılı mezuniyet heyecanı başladı.

Gündem 17.05.2024 11:34:00 0
MAÜ’de Mezuniyet Kepleri Özgür Filistin Dilekleriyle Havaya Fırlatıldı


Üniversite bünyesinde Mardin büyükşehir merkez ve ilçelerde bulunan bütün fakülte, yüksekokul ve bölümlerde mezuniyet etkinlikleri düzenleniyor.

İsrailin Gazze’de sürdürdüğü işgal ve öldürülen on binlerce insanın anısına bu yıl mezuniyet etkinlikleri müziksiz ve sade törenlerle gerçekleştiriliyor.

Mardin Artuklu ÜniversitesiSağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığıorganizasyonunda Rektörlük AKM'de düzenlenen mezuniyet etkinliklerine Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, üniversite yönetimi, hocalar, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katılıyor.

Bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere plaket ve belgelerin verildiği etkinliklerde mezun olan öğrenciler hocalarının elinden diplomalarını alıyor. Bu özel günde aileler de çocuklarının mezuniyet coşkusunu paylaşıyor.

Öğrenciler Gazze’de Yıkılan Üniversiteleri ve Öldürülen Öğrencileri Unutmadı
Etkinliklerde Mezuniyet etkinlerinde İsrailinGazze’de sürdürdüğü soykırımı, siyonist işgalde yıkılan üniversiteleri ve öldürülen öğrencileri unutmayan öğrencilerimiz yaşanan insanlık dramının bitmesi dileğiyle diploma aldılar.

Mardin Artuklu Üniversitesi’ni başarıyla bitirip mezun olmaya hak kazanan öğrenciler keplerini, mutlu bir gelecek ve özgür Filistin için fırlatıldı.

Rektör Öğrenci ve Ailelerin Mezuniyet Sevincini Paylaşıyor

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar da mezuniyet etkinliklerine katılarak öğrencilerin ve ailelerinin mezuniyet sevincini paylaşıyor.

Ahlak Bilgi Üretim iklimimizde yetişen öğrencilerinin MAÜ mezunu olmalarının yanında çok yönlü gelişmiş, donanımlı, toplumsal olaylara duyarlı, onurlu ve mutlu olarak geleceğe başarıyla yürüyeceklerini kaydeden Rektör Özcoşar, bütün öğrencilere MAÜ diplomalarıyla başarılı bir gelecek diledi.