Tarih: 17.05.2024 15:00

Mazıdağı Belediye Eşbaşkanları muhtarlarla bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Mazıdağı Belediye Eşbaşkanları Kudret Uçuk ve Hamdin Demir, yeni dönem kırsal ve ilçe mahalle muhtarları ile ilçe merkez Kayalar Mahallesi Halk Evi'nde bir araya gelerek toplantı düzenledi. Toplantıya eşbaşkanların yanı sıra belediye meclis üyeleri ve yeni dönem seçilen mahalle muhtarları katılım sağladı. Mahallelerin ihtiyaçları ve çözüm önerileri üzerine yapılan istişare toplantısında, açılış konuşmasını belediye eşbaşkanı Kudret Uçuk yaptı. Uçuk, toplumun nabzını ölçme konusunda muhtarların önemine dikkat çekerek bu konuda muhtarlar tarafından kendilerine getirilen görüş ve önerilerin önemli olduğunu kaydetti. Yurttaşlara en iyi hizmeti götürme noktasında da çeşitli görüşmelerin yapıldığının altını çizen Uçuk, planlaması yapılan projeler hakkında da kısa bir bilgi verdi.

Uçuk'un konuşmasının ardından söz alan belediye eşbaşkanı Hamdin Demir ise yurttaşlara hizmet götürme noktasında sadece belediyelerin değil aynı zamanda muhtarların da bu anlamda ne kadar önemli bir rol aldığına dikkat çekti. Sözlerinin devamında Demir, "Tabiki çalışmaları yaparken bu anlamda muhtarlarımız ile devamlı diyalog içinde olacağız. Onların söylediği herşey bizde esas alınıp hizmetlerimizi götüreceğiz. Bildiğiniz gibi belediyemizin imkanları kısıtlıdır. Bu konuda sizlerden de ricamız şudur ki hep beraber ama sabırla işlerimizi yürüteceğiz" şeklinde konuştu. Demir son olarak, gelen sıcak havalara da dikkat çekerek muhtarların olası bir yangına ilişkin dikkatli olmalarını ve bu konuda mahalle sakinlerini uyarmalarını istedi.

Yapılan konuşmaların ardından tek tek kalkan mahalle muhtarları kendini tanıtarak mahallelerinde yaşanan eksiklikleri ve çözüm önerilerini söyledi. Yaşanan sorunlar belediye meclis üyeleri tarafından not alındıktan sonra tekrar söz alan belediye eşbaşkanları Uçuk ve Demir, toplantıya katılım sağlayan muhtarlara teşekkürlerini belirterek her ay düzenli bir şekilde bu şekilde toplantı yapacaklarını aktardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —