Tarih: 26.09.2024 09:43

Mazıdağı Fosfat Spor İsmail Serbest ile anlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Nesine 3. Lig ekiplerinden Mazıdağı Fosfatspor, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Sait Taş ile yollarını ayırdı. Taş ve ekibine teşekkür eden beyaz lacivertli kulüp, “Teknik Direktör Sait Taş ve ekibi ile yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik Direktör Sait Taş ve ekibine kulübümüze yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.” denildi.

Takım Serbest’e emanet

Yeni teknik direktör arayışına giren  Nesine  3. Lig 2. Grup ekiplerinden Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor, teknik direktör İsmail Serbest ile anlaşma sağladı.Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Hoş geldin İsmail Serbest! Kulübümüz, teknik direktör İsmail Serbest ve ekibi ile 2024-2025 sezonunda 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek takımımız için anlaşmaya varmıştır. İsmail Hocamıza ve ekibine hoş geldiniz diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ligde topladığı 2 puanla 13. sırada bulunan Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor, ligin 4. haftasında 29 Eylül Pazar günü saat 15.00’da 21 Kasım Şehir Stadı’nda Smart Holding A. Ş. Çayeli Spor’u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor, 3 puan alarak kötü gidişe dur demek istiyor. Sait Taş dönemi kapandıktan sonra İsmail Serbest ile anlaşan Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor, bu maçtan alacağı 3 puanla puanını 5’e yükselterek alt sıralardan kurtulmak istiyor. Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor, ligin başında Bölgesel Amatör Ligin sıçrayış gösteren futbolcuları kadrosuna katmıştı. Tarihinde ilk defa profesyonel lige çıkan Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor, bu ligi bilmeyen genç futbolcuları kadrosuna kattığı için eleştiriler almıştı. Ancak, Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor’un göstereceği iyi  performansla bu sene ligde kalmak istiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —