Tarih: 25.12.2017 13:14

Mobil Gençlik Merkezi Gençler İçin Yollarda

Facebook Twitter Linked-in

Kızıltepe Belediyesi tarafından gençlere hizmet vermek amacıyla hizmete sokulan Mobil Gençlik Merkezi´nin ilk durağı Şenyurt Mahallesinde bulunan Şenyurt Ortaokulu oldu. İlçeye bağlı Kırsal mahallelerden başlayarak merkez mahallelerdeki okullarda hizmet verecek olan Mobil Gençlik Merkezi ilk durağında Gezici Merkez öğrencilerinden büyük ilgi gördü.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş´ın talimatıyla gerçekleştirilen Mobil Gençlik Merkezi ile gençleri ve çocukları spor faaliyetlerine teşvik etmesi amaçlanmakta. Belediye yetkilileri Mobil Gençlik Merkezinin her gün Kırsal bir mahalledeki (köy) farklı bir okulda gençlerle bir araya geleceği belirtilirken, Beden eğitimi derslerine denk getirilerek 2 beden eğitimi öğretmeni ve gönüllü 2 beden eğitim öğrencisiyle birlikte gençlerin ve çocukların keyifli vakit geçirmeleri hedeflenmekte.

Kızıltepe Gençlik Merkezinin destağı ile yapılan çalışmada, Mobil Gençlik Merkezi´nin içerisinde matrak oyun seti, seyyar box standı, seyyar basketbol potası, mini golf, dart, langırt, topaç, santranç, seyyar kort tenisi, halat, mangala, ebru seti ve balon gibi gençlerin ve çocukların doyasıya eğlenebileceği etkinlikler yer aldığı açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —