Tarih: 25.02.2020 13:39

Sağlık Bakanı Koca´dan Kızıltepe açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kızıltepe´deki koronavirüs iddialarına ilişkin, ?Bir hafta önce İran´dan gelen ve dün Mardin Kızıltepe´de gözlem altına alınan bir vatandaşımızın numune sonucu da negatif çıkmıştır. Bu vatandaşımız bugün taburcu olacak? dedi.

Kızıltepe ilçesinde İran´dan gelen bir şahsın koronavirüs şüphesiyle hastanede gözlem altına alınması haberi ilçede büyük korkuya sebep olurken ilk önce İl Sağlık Müdürlüğü iddiaları yalanladı. Ardından  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kızıltepe´deki koronavirüs iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Koca, ?Bir hafta önce İran´dan gelen ve dün Mardin Kızıltepe´de gözlem altına alınan bir vatandaşımızın numune sonucu da negatif çıkmıştır. Bu vatandaşımız bugün taburcu olacak? dedi.

 

Ayrıca Koca sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: Tekrar hatırlatmak isterim ki, ülkemizde Yeni Koronavirüs vakasına rastlanmamıştır. İlgili bakanlıklarımızın iş birliği, Bilim Kurulumuzun rehberliği ve tecrübeli sağlık çalışanlarımızla, ülkemizi bu hastalıktan korumak için azami çaba sarf etmekteyiz.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —