Şampiyon Galatasaray

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında TÜMOSAN Konyaspor’a 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Spor 26.05.2024 21:54:00 0
Şampiyon Galatasaray

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında TÜMOSAN Konyaspor’a 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.


Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Aslanlar 3-1 kazanarak Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu’nun şampiyonu oldu.

Şampiyonluğu getiren golleri Mauro Icardi (29’, 51’) ve Berkan Kutlu (53’) kaydetti.

Mauro Icardi, Süper Lig’de 2023-24 Sezonu’da kaydettiği 25 golle gol kralı oldu. Galatasaray, toplam şampiyonluk sayısında en yakın rakibi Fenerbahçe ile olan farkı 5’e yükseltti.

Kızıltepe’de Galatasaray taraftarının şampiyonluk kutlaması


Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında TÜMOSAN Konyaspor’a 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlaması için sokaklara akın etti.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında TÜMOSAN Konyaspor’a 3-1 mağlup ederek 24. şampiyonluğunu ilan etti. Yurdun dört bir yanında sokaklara çıkan sarı-kırmızlı ekibin taraftarları şampiyonluğu kutladı. Kızıltepe’de Galatasaray taraftarı Cumhuriyet Meydanında şampiyonluğu kutladı.

Mardin’de Galatasaray- Fenerbahçe kol kola

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında TÜMOSAN Konyaspor’a 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Maçın ardından sarı kırmızılılar şampiyonluk sevinci için sokağa çıktı. Kızıltepe Cumhuriyet Meydanında Galatasaray ve Fenerbahçeli iki arkadaşın kol kola yürümesi alkışlarla karşılandı.


 


Anahtar Kelimeler: Şampiyon Galatasaray