Tepebağ Mahallesinde halkımızla buluştuk

Derik Belediyesi, yurttaşlarla buluşma etkinlikleri kapsamında, bu gün de Tepebağ Mahallesinde halk buluşmalarına devam etti.

Gündem 11.09.2024 12:32:00 0
Tepebağ Mahallesinde halkımızla buluştuk

Derik Belediye Eş Başkanlarımız Songül Özbahçeci , Cengiz Temelli Belediye Meclis üyeleri ,Derik DEM Parti Eş Başkanları ve ilçe yöneticiler halkla buluşmaya edevam ediyor.
Yurttaşlarla buluşan Eşbaşkanlarımız, Halkın sorun, görüş ve önerilerini aldı.

Tepebağ Mahallesi taziye evinde yapılan buluşmada yurttaşlar mahallenin genel sıkıntılarını, çevre sorununu, çocuk oyun alanlarının eksiklikleri, alt ve üst yapı çalışmalarının olmasını Eş başkanlarımıza ilettiler.

Eş başkanlarımız, “ sizler bizi iradeniz olarak seçtiniz önce kendinize sonrada bize sahip çıktınız şimdi de bizim önce kentimize sonrada bütün kırsal ve merkez mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkma zamanı ,fakat bizler göverimize geldiğimizde bir çok mahallelerimizde inceleme yaptık ,ve gördük ki bazı mahallelerimizde hiç ama hiç hizmet yapılmamış özelikle hizmetten yoksun bırakılmış ,Tepebağ mahallemizde bunlardan birisidir. Bizler bahanelerin arkasına saklanmayacağız söz verdiğimiz gibi bütün mahallelerimize aynı hizmeti götüreceğiz tabi ki ilk önceliğimiz hizmet bu ihmal edilen ,hizmet götürülmeyen merkez mahalle ve kırsal mahallelerimiz olacaktır.“ifadelerine yer verdiler
Yurttaşlarla buluşan Belediyemiz, Halkın sorun, görüş ve önerilerini tek tek not alarak halk buluşması sonlandırıldı.