Yeni Kızıltepespor bugün Galatasaray ile karşılaşıyor

2021-2022 sezonuAxa Sigorta Efeler Ligi 3. Haftasında Yeni Kızıltepespor Galatasaray HDİ Sigorta’ya bugün saat 14.00'te  konuk oluyor.

Spor 18.10.2021 11:52:00 0
Yeni Kızıltepespor bugün Galatasaray ile karşılaşıyor

Efeler Ligi’nin yeni temsilcisi Yeni Kızıltepespor, ligde oynadığı iki maçtan iki galibiyet alarak iyi bir başlangıç yaptı. Ligin 3. Haftasında Galatasaray HDİ Sigorta ile bugün saat 14.00'te  deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yeni Kızıltepespor antrenörü Akif Gürgen, Taraftarına Galatasaray galibiyetini armağan edeceklerini belirtti.Gürgen, “Lige 2’de 2 ile başladık. Yeni çıkmış bir takım kupada çeyrek final ve arka arkaya iki galibiyet. Zor bir deplasmanda kazanmak içerde Altekma maçı çok zor olacaktı. Altekma play off oynamış bir takım. 2’de 2 yaptık. Tabi şimdi çok büyük bir takım ile oynayacağız. Geçen hafta istemedikleri bir mağlubiyet aldılar. Sanıyorum bize de çok ciddi oynayacaklar. Hazırlıklarımızı yaptık. Kızıltepe her şeyi hak ediyor. İlk hedefimiz iyi oynamak, savaşmak. Hedefimiz Galatasaray karşısında yapabildiğimizin en iyisini yapmak. Taraftarımıza, başta Kaymakamımız Sayın Hüseyin Çam’a, değerli yöneticilerimize, özellikle bu taraftara Galatasaray galibiyeti yaşatmak tabi neden olmasın? Bunun için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
"TAKIM OLARAK HAVAMIZ ÇOK İYİ"
Takım Kaptanı İbrahim Emet ise şunları söyledi: “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi önümüzde yine büyük bir maç var. Galatasaray maçı. Takım olarak havamız çok iyi. Takım arkadaşlığımız çok iyi. Mücadeleci bir takım olduğumuzu zaten herkese gösterdik. İnşallah Galatasaray deplasmanından da galibiyetle döneceğiz. Hepimiz için moralli bir şekilde lige devam edeceğiz.”